Humöret på topp med mina nära...

I fredags åkte jag till byn för att tillbringa helgen i Kungsberget, det skulle ju bjudas på biltävling.
Lördagen fick jag sällskap utav Arvid, trevligt. Mindre trevligt väder, Regn! Blöta fötter, pga leriga diken, översvämmning på parkering och blöta kläder men ett väldigt bra humör :) Söndagen fick jag med mig syster efter mycket ståhej, lovar man att bjuda på hamburgare så funkar det alltid! Bättre väder denna dag, bra åkande och humöret på topp :)

Hann även umgås med mina hjärtan, Hanna och Fanny! :) Underbara tjejer.
Vi var coola, Iaf Hanna :)

Är nu tillbaka i storstaden och jag vill tillbaka till byn igen, jag trivs ju där. Här är allt så tråkigt just nu. Usch!
Men har kommit fram till att det är inte långt kvar nu, men väldigt långa veckor eftersom mitt schema är att jobba 6 dar i veckan fram tills dess och det är ca 3 veckor kvar! Jag blir trött av att bara tänka på det. Så tror faktiskt att jag ska ta det lugnt de sista veckorna, kanske kan behövas efter denna sommar.

Bilder ifrån helgen.









/Sandra

Trivs i byn...

Helgen i Årsunda var kanoners, jag har ett ständigt leende på läpparna när jag tänker tillbaka. Längesedan jag hade så roligt :) Tack!

Så annars har veckan varit usch, jobbet tar på krafterna, tungt att gå dit. Men inte långt kvar.

Och till helgen åker jag hem IGEN!  För då är det tävling i Kungsberget, backe :) Går ju inte att missa så hem en gång till. Jag trivs!

Nu är det sängen, jag är trött!



/Sandra


Jag kommer hem...

För ca 1 vecka sedan sa jag upp mig ifrån jobbet. Min sista dag blir den 15 September. Tills dess blir det ett tufft schema!
Då har jag varit på Blooms i precis 1 år. Hänt mycket under det året, både på jobb och privat.
Men jag har bestämt mig för att flytta hem igen för att få landa lite och forhoppningsvis få göra en massa annat jag vill. Ja, jag och mamma kommer gå varandra på nerverna. Men hellre det än Sthlm just nu. Jag har tröttnat. Helt ärligt så är det lite jobbigt att bo tre st tjejer i en tvåa just nu också. Fast vi har det ju underbart ändå :)
Men mitt val är gjort och det känns bra! Skulle nästan vilja att tiden gick lite fortare just nu.
Jag längtar hem!



/Sandra

Röra men inte se...

Lyckad kväll igår :)
Angelica och mitt nya talesätt, Röra men inte se! ;)



/Sandra

Trötta jag...

Jag är trött, seg, hängig! Har tvättat, diskat, städat och färgat brynen. Nu slår jag mig ner i soffan och kollar på film. Jag förtjänar det. 
Detta är min enda lediga dag den här veckan som varit, skönt med ledighet efter många dagar och timmar i kaos. Jag tillbringar den som sagt i soffan. För imorgon börjar en ny vecka. 

Förresten igår var jag och Malin på bio, Public Enemies. Värd att se!

Lite positiv energi, Tack!



/Sandra